Híreink .

2018.06.21

Az Ernelláék Farkaséknál fődíjat nyert kariovy varyban

Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál című filmje nyerte a Karlovy Vary-i filmfesztivál fődíját, a Kristály Glóbuszt, illetve Hajdu kapta a legjobb színésznek járó díjat is a szombat esti ünnepélyes záróceremónián.

A film az egymástól eltávolodott rokonok újra találkozása által felszínre törő konfliktusok sorát mutatja meg: Eszter nővére, Ernella családjával egy év után hazatér Skóciából, és Eszterék kénytelenek őket befogadni. A kényszerű együttlét szembesíti a családtagokat egymással, felszínre hozva a két család között feszülő ellentéteket.

Hajdu Szabolcs új filmje, melyet saját otthonában a családjával és operatőr szakos tanítványaival forgatott, nagy moderneket, Cassavetes-t, Bergman-t idéző fojtogató kamaradráma. Szarkasztikus humorú, finom rajzolatú portré a mai Magyarország hétköznapjairól.
Tovább
2018.06.19

EMILY RATAJKOWSKI beszáll AMY SCHUMER mellé az I FEEL PRETTY című filmben

Emily Ratajkowski is szerepelni fog Amy Schumer és Michelle Williams mellett az I Feel Pretty című vígjátékban. 

A filmben egy kisebbségi komplexussal küszködő hétköznapi nő (Schumer) egy baleset után azt képzeli, hogy ő a legszebb és legtehetségesebb nő a világon. Az újonnan megszerzett magabiztosságával az életét mindenféle félelem nélkül éli. De mi történik vajon akkor, amikor rájön, hogy külseje egyáltalán nem változott?
Tovább